Traiteur

Bij VIS van Matthieu kan je terecht voor huisbereide visgerechten met verse ingrediënten.

Bestellen kan telefonisch via 03 722 04 76
of via info@visvanmatthieu.be
2 dagen op voorhand te bestellen.


Hapjes Oesters Voorgerechten Soepen Hoofdgerechten  Schotels Kreeft

Kerstavond 24/12
Oudjaar avond 31/12   

 

Feestmenu 2025

Feestmenu klik hier

 

Valentijnsmenu

Valentijnsmenu

 

Afhaalmomenten

Woensdag 14 februari
Donderdag 15 februari
Vrijdag 16 februari
Zaterdag 17 februari

PAASWEEKEND VOLGEBOEKT

 

Paasmenu

Afhaalmomenten
Zaterdag 19 april 10u – 14u
Zondag 20 april 10u – 11u30

Moederdagmenu

Afhaalmomenten
Zaterdag 10 mei 10u – 14u
Zondag 11 mei 10u – 11u

Hapjes

Mini-garnaalkroketjes (per 10 stuks) € 16,00
Mini-kaaskroketjes (per 10 stuks) € 12,00
Mix mini-garnaalkroket en mini-kaaskroket (per 10 stuks) € 14,00
Tataki van zalm met wakamé en wasabidressing € 14,50
Tataki van tonijn met wakamé en sojadressing (per schaaltje) € 16,00
Escargots de Bourgogne € 0,80 per stuk
Gegratineerde oester
(gepocheerde oester met jonge spinazie, champagnesaus en emmentaler)
€ 3,95 per stuk

 

Royal Belgian Caviar

 

per 10 gram per 30 gram per 50 gram per 125 gram
Platinum € 25,00 € 60,00 € 96,00 € 236,00
Oscietra € 32,00 € 80,00 € 130,00 € 323,00

 

Oesters

Franse oesters

per stuk

(kraken + € 0,15)

per kist van 24 (gesloten)
Fines de Claire m3 € 1,70 € 37,00
Fines de Claire speciale (Volantes) € 2,50 € 55,00
Speciale Geay €3,20 € 70,00
Utah Royale € 3,30 € 72,00

 

Zeeuwse oesters

per stuk

(kraken + € 0,15)

per kist van 24 (gesloten)
Holle Grevelingen 3 € 1,70 € 37,00
Zeeuwse Creuse speciale 3 € 2,70 € 59,00
Platte Zeeuwse 3/0 € 2,10 € 46,00
Platte Zeeuwse 4/0 € 2,80 € 61,00
Platte Zeeuwse 5/0 € 3,30 € 72,00
Platte Zeeuwse 6/0 € 4,00 € 87,00

 

Ierse oesters

per stuk

(kraken + € 0,15)

per kist van 24 (gesloten)
Rock Oyster Wild Atlantic € 1,75 € 38,00
Hayes Premium € 3,00 € 65,00
Creuse Mór € 3,20 € 70,00
Umami € 3,30 € 72,00

Voorgerechten

Sint-Jacobsschelp

(Coquilles, prei, champignons en witte wijnsaus)

€ 17,00

 

Noorse visschelp

(Coquille, zalm, tongrolletje, prei en champignons en kreeftensaus)

€ 15,00

 

Coquille met witloof, sausje geparfumeerd met truffel € 17,00
Halve kreeft 600 gr met kruidenboter € 27,00
Artisanale garnaalkroket €  4,95 per stuk
Artisanale kaaskroket €  2,50 per stuk
Scampi diaboloque (6 stuks) € 15,00
Scampi curry (6 stuks) € 15,00

Soepen

Kreeftensoep € 15,00 per liter
Bretoense vissoep € 14,50 per liter
Velouté van Butternut € 8,00 per liter
Velouté van grondwitloof € 10,00 per liter
Bouillabaisse (als hoofdgerecht – vanaf 2 pers.)
5 vissoorten, gamba, mosselen, grijze garnalen, huisbereide rouille, toast en emmentaler
€ 28,00 per persoon

 

 

Hoofdgerechten

Zeetongrolletjes op Normandische wijze
zeetong 3/kg, grijze garnalen, mosselen, coquilles, champignons, prei, witte wijn saus en puree
€ 36,00
Grietfilet met grijze garnalen, prei, champignons, witte wijn saus en puree € 34,00
Kabeljauwhaasje met grijze garnalen, prei, champignons, witte wijn saus en puree € 32,00
Duo van noordzeetong en zalm met grijze garnalen, prei, champignons,blanke botersaus en puree € 32,00
Duo van schartong en zalm, grijze garnalen,  prei, champignons, kreeftensaus en puree € 28,00
Vispannetje van het huis
schartong, zalm, kabeljauw, scampi, schelvis, coquilles, grijze garnalen, prei, champignons, kreeftensaus en puree
€ 28,00
Paling in’t groen € 46,00 per kg


Schotels

 

Fruits de mer (per 2 personen)
halve kreeft 600 gr, oesters (4 stuks Fines de Claires), verse ongepelde garnalen, black tiger scampi’s, gamba’s, kreukels, wulken, scheermessen, mosselen, vongole, aioli en cocktailsaus

Indien u de oesters gesloten wenst te houden, graag vermelden.

€ 59,00 per persoon
Noorse visschotel
Assortiment gerookte vis, gepocheerde zalm, zalmmousse, gekookte steurgarnalen, perzik met tonijn, gekookt eitje met krabsalade, afgewerkt met verse groenten.
€ 30,00 per persoon
Schotel van het huis
Noorse schotel verrijkt met tomaat garnaal aan dagprijs 
€ 38,00 per persoon
Schotel Royal
Noorse schotel verrijkt met halve kreeft aan dagprijs
€ 55,00 per persoon
Schotel tomaat-garnaal
rijkelijk gevulde tomaat-garnaal, gekookte steurgarnaal, afgewerkt met verse groenten
dagprijs

Kreeft

maat 500/600 gram
maat 700/800 gram

Kreeft gekookt en doorgesneden dagprijs
Kreeft Belle-Vue dagprijs
Kreeft à la nage
witte wijnsaus, venkel en tomaat
dagprijs
Kreeft met kruidenboter dagprijs
Kreeft à l’armoricaine
Romige tomatensaus met courgette, zoete peper, tomaat en venkel
dagprijs