Bij VIS van Matthieu kan je terecht voor huisbereide visgerechten met verse ingrediënten.
Bestellen kan telefonisch via 03 722 04 76
of via info@visvanmatthieu.be
2 dagen op voorhand te bestellen.
Hapjes Oesters Voorgerechten Soepen Hoofdgerechten Schotels Kreeft
Valentijnsmenu
Afhaalmomenten
Woensdag 14 februari
Donderdag 15 februari
Vrijdag 16 februari
Zaterdag 17 februari
PAASWEEKEND VOLGEBOEKT
Afhaalmomenten
Zaterdag 19 april 10u – 14u
Zondag 20 april 10u – 11u30
Afhaalmomenten
Zaterdag 10 mei 10u – 14u
Zondag 11 mei 10u – 11u
| Mini-garnaalkroketjes (per 10 stuks) | € 16,00 |
| Mini-kaaskroketjes (per 10 stuks) | € 12,00 |
| Mix mini-garnaalkroket en mini-kaaskroket (per 10 stuks) | € 14,00 |
| Tataki van zalm met wakamé en wasabidressing | € 14,50 |
| Tataki van tonijn met wakamé en sojadressing (per schaaltje) | € 16,00 |
| Escargots de Bourgogne | € 0,80 per stuk |
| Gegratineerde oester (gepocheerde oester met jonge spinazie, champagnesaus en emmentaler) |
€ 3,95 per stuk |
| per 10 gram | per 30 gram | per 50 gram | per 125 gram | |
| Platinum | € 25,00 | € 60,00 | € 96,00 | € 236,00 |
| Oscietra | € 32,00 | € 80,00 | € 130,00 | € 323,00 |
Franse oesters
| per stuk
(kraken + € 0,15) |
per kist van 24 (gesloten) | |
| Fines de Claire m3 | € 1,70 | € 37,00 |
| Fines de Claire speciale (Volantes) | € 2,50 | € 55,00 |
| Speciale Geay | €3,20 | € 70,00 |
| Utah Royale | € 3,30 | € 72,00 |
Zeeuwse oesters
| per stuk
(kraken + € 0,15) |
per kist van 24 (gesloten) | |
| Holle Grevelingen 3 | € 1,70 | € 37,00 |
| Zeeuwse Creuse speciale 3 | € 2,70 | € 59,00 |
| Platte Zeeuwse 3/0 | € 2,10 | € 46,00 |
| Platte Zeeuwse 4/0 | € 2,80 | € 61,00 |
| Platte Zeeuwse 5/0 | € 3,30 | € 72,00 |
| Platte Zeeuwse 6/0 | € 4,00 | € 87,00 |
Ierse oesters
| per stuk
(kraken + € 0,15) |
per kist van 24 (gesloten) | |
| Rock Oyster Wild Atlantic | € 1,75 | € 38,00 |
| Hayes Premium | € 3,00 | € 65,00 |
| Creuse Mór | € 3,20 | € 70,00 |
| Umami | € 3,30 | € 72,00 |
| Sint-Jacobsschelp
(Coquilles, prei, champignons en witte wijnsaus) |
€ 17,00
|
| Noorse visschelp
(Coquille, zalm, tongrolletje, prei en champignons en kreeftensaus) |
€ 15,00
|
| Coquille met witloof, sausje geparfumeerd met truffel | € 17,00 |
| Halve kreeft 600 gr met kruidenboter | € 27,00 |
| Artisanale garnaalkroket | € 4,95 per stuk |
| Artisanale kaaskroket | € 2,50 per stuk |
| Scampi diaboloque (6 stuks) | € 15,00 |
| Scampi curry (6 stuks) | € 15,00 |
| Kreeftensoep | € 15,00 per liter |
| Bretoense vissoep | € 14,50 per liter |
| Velouté van Butternut | € 8,00 per liter |
| Velouté van grondwitloof | € 10,00 per liter |
| Bouillabaisse (als hoofdgerecht – vanaf 2 pers.) 5 vissoorten, gamba, mosselen, grijze garnalen, huisbereide rouille, toast en emmentaler |
€ 28,00 per persoon |
| Zeetongrolletjes op Normandische wijze zeetong 3/kg, grijze garnalen, mosselen, coquilles, champignons, prei, witte wijn saus en puree |
€ 36,00 |
| Grietfilet met grijze garnalen, prei, champignons, witte wijn saus en puree | € 34,00 |
| Kabeljauwhaasje met grijze garnalen, prei, champignons, witte wijn saus en puree | € 32,00 |
| Duo van noordzeetong en zalm met grijze garnalen, prei, champignons,blanke botersaus en puree | € 32,00 |
| Duo van schartong en zalm, grijze garnalen, prei, champignons, kreeftensaus en puree | € 28,00 |
| Vispannetje van het huis schartong, zalm, kabeljauw, scampi, schelvis, coquilles, grijze garnalen, prei, champignons, kreeftensaus en puree |
€ 28,00 |
| Paling in’t groen | € 46,00 per kg |
| Fruits de mer (per 2 personen) halve kreeft 600 gr, oesters (4 stuks Fines de Claires), verse ongepelde garnalen, black tiger scampi’s, gamba’s, kreukels, wulken, scheermessen, mosselen, vongole, aioli en cocktailsaus Indien u de oesters gesloten wenst te houden, graag vermelden. |
€ 59,00 per persoon |
| Noorse visschotel Assortiment gerookte vis, gepocheerde zalm, zalmmousse, gekookte steurgarnalen, perzik met tonijn, gekookt eitje met krabsalade, afgewerkt met verse groenten. |
€ 30,00 per persoon |
| Schotel van het huis Noorse schotel verrijkt met tomaat garnaal aan dagprijs |
€ 38,00 per persoon |
| Schotel Royal Noorse schotel verrijkt met halve kreeft aan dagprijs |
€ 55,00 per persoon |
| Schotel tomaat-garnaal rijkelijk gevulde tomaat-garnaal, gekookte steurgarnaal, afgewerkt met verse groenten |
dagprijs |
maat 500/600 gram
maat 700/800 gram
| Kreeft gekookt en doorgesneden | dagprijs |
| Kreeft Belle-Vue | dagprijs |
| Kreeft à la nage witte wijnsaus, venkel en tomaat |
dagprijs |
| Kreeft met kruidenboter | dagprijs |
| Kreeft à l’armoricaine Romige tomatensaus met courgette, zoete peper, tomaat en venkel |
dagprijs |