Bij VIS van Matthieu kan je terecht voor huisbereide visgerechten met verse ingrediënten.
Bestellen kan telefonisch via 03 722 04 76
of via info@visvanmatthieu.be
2 dagen op voorhand te bestellen.
Hapjes Oesters Voorgerechten Soepen Hoofdgerechten Schotels Kreeft
Valentijnsmenu
Afhaalmomenten
Woensdag 14 februari
Donderdag 15 februari
Vrijdag 16 februari
Zaterdag 17 februari
PAASWEEKEND VOLGEBOEKT
Afhaalmomenten
Zaterdag 19 april 10u – 14u
Zondag 20 april 10u – 11u30
Afhaalmomenten
Zaterdag 10 mei 10u – 14u
Zondag 11 mei 10u – 11u
Apero-garnaalkroketjes (per 10 stuks) | € 18,00 |
Apero-kaaskroketjes (per 10 stuks) | € 12,00 |
Mix apero-garnaalkroketjes en apero-kaaskroketjes (per 10 stuks) | € 15,00 |
Tataki van tonijn met wakamé en sojadressing (per schaaltje) | € 16,00 |
Escargots de Bourgogne | € 0,80 per stuk |
per 10 gram | per 30 gram | per 50 gram | per 125 gram | |
Platinum | € 22,00 | € 51,00 | € 82,00 | € 204,00 |
Oscietra | € 29,00 | € 72,00 | € 115,00 | € 284,00 |
Franse oesters
per stuk
(kraken + € 0,10 ) |
per kist van 24 (gesloten) | |
Fines de Claire m3 | € 1,85 | € 39,40 |
Volantes | € 2,70 | € 59,80 |
Gillardeau m3 | € 4,25 | € 97,00 |
Zeeuwse oesters
per stuk
(geopend + € 0,10 ) |
per kist van 24 (gesloten) | |
Holle Grevelingen | € 2,00 | € 43,00 |
Platte Zeeuwse 3/0 | € 2,60 | € 57,40 |
Platte Zeeuwse 4/0 | € 3,20 | € 71,80 |
Platte Zeeuwse 5/0 | € 3,80 | € 86,20 |
Platte Zeeuwse 6/0 | € 4,40 | € 100,60 |
Ierse oesters
per stuk
(geopend + € 0,10 ) |
per kist van 24 (gesloten) | |
Creuse Mór | € 3,40 | € 76,60 |
Sint-Jacobsschelp
Coquilles, prei, champignons en witte wijnsaus |
€ 14,00
Supplement garnalen € 4,00 pp |
Noorse visschelp
Coquille, zalm, tongrolletje, prei en champignons en kreeftensaus |
€ 13,00
Supplement garnalen € 4,00 pp |
Artisanale garnaalkroket | € 5,15 per stuk |
Artisanale kaaskroket | € 2,50 per stuk |
Scampi diaboloque (6 stuks) | € 15,00 |
Kreeftensoep | € 15,00 per liter |
Bretoense vissoep | € 14,00 per liter |
Aspergesoep | € 12,00 per liter |
Bouillabaisse (als hoofdgerecht – vanaf 2 pers.) 5 vissoorten, gamba, grijze garnalen, mosselen, huisbereide rouille, toast en gemalen kaas |
€ 27,00 per persoon |
Zeetongrolletjes op Normandische wijze zeetong 3/kg, mosselen, coquilles, champignons, prei, witte wijn saus en puree supplement garnalen + € 8,00 pp |
€ 34,00 |
Grietfilet met prei, witte wijn saus en puree
supplement garnalen + € 8,00 pp |
€ 28,00 |
Kabeljauwhaasje met prei, witte wijn saus en puree
supplement garnalen + € 8,00 pp |
€ 25,00 |
Duo van Noordzeetong en zalm met asperges, blanke botersaus en aardappelpuree met tuinkruiden supplement garnalen + € 8,00 pp |
€ 28,00 |
Duo van schartong en zalm, prei, champignons, kreeftensaus en puree
supplement garnalen + € 8,00 pp |
€ 22,00 |
Vispannetje van het huis schartong, zalm, kabeljauw, scampi, schelvis, coquilles, prei, champignons, kreeftensaus en puree supplement garnalen + € 8,00 pp |
€ 24,00 |
Paella met vis | € 19,50 |
Paling in’t groen | € 46,00 per kilo |
Fruits de mer (per 2 personen) halve kreeft 600 gr, oesters (4 stuks Fines de Claires), verse ongepelde garnalen, black tiger scampi’s, gamba’s, kreukels, wulken, scheermessen, mosselen, vongole, aioli en cocktailsaus |
€ 59,00 per persoon |
Noorse visschotel Assortiment gerookte vis, gepocheerde zalm, zalmmousse, gekookte steurgarnalen, perzik met tonijn, gekookt eitje met krabsalade, afgewerkt met verse groenten. |
€ 29,00 per persoon |
Schotel van het huis Noorse schotel verrijkt met tomaat garnaal aan dagprijs |
|
Schotel Royal Noorse schotel verrijkt met halve kreeft aan dagprijs |
|
Schotel tomaat-garnaal rijkelijk gevulde tomaat-garnaal, gekookte steurgarnaal, afgewerkt met verse groenten |
dagprijs |
maat 500/600 gram
maat 700/800 gram
Kreeft gekookt en doorgesneden | dagprijs |
Kreeft Belle-Vue | dagprijs |
Kreeft à la nage witte wijnsaus, venkel en tomaat |
dagprijs |
Kreeft met asperges zachte botersaus met tuinkruiden |
dagprijs |
Kreeft met kruidenboter | dagprijs |
Kreeft à l’armoricaine pittige tomatensaus met courgette, tomaat en venkel |
dagprijs |