Traiteur

Bij VIS van Matthieu kan je terecht voor huisbereide visgerechten met verse ingrediënten.

Bestellen kan telefonisch via 03 722 04 76
of via info@visvanmatthieu.be

steeds 2 dagen op voorhand

 

Hapjes Oesters Voorgerechten Soepen Hoofdgerechten  Schotels Kreeft

Hapjes

Bladerdeeghapjes € 1,00 per stuk
Apero-garnaalkroketjes € 1,35 per stuk
Apero-kaaskroketjes € 0,95 per stuk
Escargots de Bourgogne € 0,75 per stuk
Gegratineerde oester € 3,20 per stuk

 

Royal Belgian Caviar

 

per 30 gram per 50 gram
Gold Label € 47,00 € 75,00
Platinum € 54,00 € 89,00
Oscietra € 65,00 € 105,00
Belluga € 150,00 € 240,00

 

Oesters

Franse oesters

per stuk per kist van 24 (gesloten)
Fines de Claire m3 € 1,70 € 38,40
Fines de Claire speciale € 2,00 € 45,60
Brise Miche m3 € 2,20 € 50,00
Gillardeau m3 € 3,40 € 79,20

 

Zeeuwse oesters

per stuk per kist van 24 (gesloten)
Holle Grevelingen € 1,95 € 44,40
Platte Zeeuwse 3/0 € 2,40 € 55,20
Platte Zeeuwse 4/0 € 2,80 € 64,80
Platte Zeeuwse 5/0 € 3,30 € 76,80
Platte Zeeuwse 6/0 € 3,85 € 86,00

 

Ierse oesters

per stuk per kist van 24 (gesloten)
Creuse Mór € 2,85 € 66,00

Voorgerechten

Garnaalcocktail € 11,00 per persoon
Sint-Jacobsschelp € 11,00 per persoon
Noorse visschelp

scampi, zalm, tongrolletje en garnalen

€ 10,00 per persoon
Artisanale garnaalkroketten € 3,85 per stuk
Artisanale kaaskroketten € 2,00 per stuk
Scampi’s Diabolique / Curry / Lookboter € 12,00 per persoon

Soepen

 

Garnalenbisque € 13,00 per liter
Bretoense vissoep € 12,00 per liter
Bouillabaise (als hoofdgerecht)
6 vissoorten, gamba, garnalen, mosselen, rouille, toast en gemalen kaas
€ 25,00 per persoon

 

 

Hoofdgerechten

Zeetongrolletjes op Normandische wijze
zeetong, mosseltjes, paling, garnalen, champignons, prei, witte wijn saus en puree
€ 26,00 per persoon
Duo van schartongfilet en zalm met garnalen, kreeftensaus en puree dagprijs
Kabeljauwhaasje met prei, garnalen, witte wijn saus en puree dagprijs
Vispannetje van het huis
tongrolletje, zalmfilet, kabeljauwhaasje, scampi, schelvis, coquilles, garnalen, kreeftensaus en puree
€ 21,00 per persoon
Paling in’t groen / tomaat / provençale € 42,00 per kg

Schotels

Fondue Schotel
verschillende verse vissoorten per persoon met bijpassende sausjes en visbouillon
€ 24,00 per persoon
Fruits de mer (per 2 personen)
halve kreeft, oesters, verse ongepelde garnalen, langoustines, scampi’s, gamba’s, kreukels, wulken, scheermessen, venusschelpen en kingkrabpoot met bijpassende sausjes
€ 52,00 per persoon
Gepocheerde zalm ‘Belle Vue’
gepocheerde zalmfilet, eitje met krabsalade en gekookte steurgarnaal afgewerkt met verse groenten
€ 16,00 per persoon
Noorse visschotel
gepocheerde zalm, gerookte zalm, gekookt eitje met krabsalade, perzik met tonijn, gerookte makreel, gerookte forel, gerookte sprotfilet, gekookte steurgarnalen, afgewerkt met verse groenten
€ 22,00 per persoon
Schotel van het huis
assortiment gerookte vis, tomaat garnaal, gepocheerde zalm, gekookte steurgarnalen, perzik met tonijn, gekookt eitje met krabsalade, afgewerkt met verse groenten
€ 26,00 per persoon
Schotel tomaat-garnaal
rijkelijk gevulde tomaat-garnaal, gekookte steurgarnaal en eitje met krabsalade afgewerkt met verse groenten
€ 18,00 per persoon

Kreeft

Kreeft ‘Belle-Vue’ dagprijs
Kreeft ‘à la nage’ dagprijs
Kreeft met kruidenboter dagprijs
Kreeft gekookt en doorgesneden dagprijs