Traiteur

Bij VIS van Matthieu kan je terecht voor huisbereide visgerechten met verse ingrediënten.

Bestellen kan telefonisch via 03 722 04 76
of via info@visvanmatthieu.be
2 dagen op voorhand te bestellen.

 

Hapjes Oesters Voorgerechten Soepen Hoofdgerechten  Schotels Kreeft

Feestmenu 2023/2024

Feestmenu 2023

 

Valentijnsmenu

Valentijnsmenu

 

Afhaalmomenten

Woensdag 14 februari
Donderdag 15 februari
Vrijdag 16 februari
Zaterdag 17 februari

PAASWEEKEND VOLGEBOEKT

 

Paasmenu

Paasmenu

Afhaalmomenten
Zaterdag 30 maart 10u – 14u
Zondag 31 maart 10u – 11u

Hapjes

Apero-garnaalkroketjes (per 10 stuks) € 16,00
Apero-kaaskroketjes (per 10 stuks) € 11,00
Mix apero-garnaalkroketjes en apero-kaaskroketjes (per 10 stuks) € 13,00
Escargots de Bourgogne € 0,80 per stuk

 

Royal Belgian Caviar

 

per 30 gram per 50 gram
Gold Label € 47,00 € 75,00
Platinum € 54,00 € 89,00
Oscietra € 65,00 € 105,00
Belluga € 150,00 € 240,00

 

Oesters

Franse oesters

per stuk

(geopend + € 0,10 )

per kist van 24 (gesloten)
Fines de Claire m3 € 1,75 € 37,00
Fines de Claire speciale € 2,40 € 52,60
Brise Miche m3 € 2,50 € 55,00
Gillardeau m3 € 4,10 € 93,40

 

Zeeuwse oesters

per stuk

(geopend + € 0,10 )

per kist van 24 (gesloten)
Holle Grevelingen € 2,00 € 43,00
Platte Zeeuwse 3/0 € 2,60 € 57,40
Platte Zeeuwse 4/0 € 3,20 € 71,80
Platte Zeeuwse 5/0 € 3,80 € 86,20
Platte Zeeuwse 6/0 € 4,40 € 100,60

 

Ierse oesters

per stuk

(geopend + € 0,10 )

per kist van 24 (gesloten)
Creuse Mór € 3,40 € 76,60

Voorgerechten

Sint-Jacobsschelp € 15,00 per persoon
Noorse visschelp

coquille, zalm, tongrolletje en garnalen

€ 14,50 per persoon
Artisanale garnaalkroketten €  4,95 per stuk
Artisanale kaaskroket €  2,50 per stuk
Scampi diaboloque (6 stuks) € 14,00 per persoon
Scampi kruidenboter(6 stuks) € 14,00 per persoon

Soepen

Kreeftensoep € 15,00 per liter
Bretoense vissoep € 14,00 per liter
Bouillabaisse (als hoofdgerecht – vanaf 2 pers.)
5 vissoorten, gamba, grijze garnalen, mosselen, huisbereide rouille, toast en gemalen kaas
€ 25,00 per persoon

 

 

Hoofdgerechten

Zeetongrolletjes op Normandische wijze
zeetong, mosseltjes, coquille, grijze garnalen, champignons, prei, witte wijn saus en puree
€ 33,00 per persoon
Grietfilet met grijze garnalen, prei, witte wijn saus en puree dagprijs
Kabeljauw met grijze garnalen, prei, witte wijn saus en puree € 26,00 per persoon
Duo van Noordzeetong en zalm, prei, champignons, blanke botersaus en puree € 28,00 per persoon
Vispannetje van het huis
schartong, zalm, kabeljauw, scampi, schelvis, coquilles, garnalen met prei, champignons, kreeftensaus en puree
€ 25,00 per persoon
Paling in’t groen € 45,00 per kilo

Schotels

Schotels zijn te verkrijgen vanaf 2 personen

 

Fruits de mer
halve kreeft 600 gr, oesters (4 stuks Fines de Claires), verse ongepelde garnalen, black tiger scampi’s, gamba’s, kreukels, wulken, scheermessen, mosselen, vongole, aioli en cocktailsaus
€ 58,00 per persoon
Noorse visschotel
assortiment gerookte vis, gepocheerde zalm, zalmmousse, gekookte steurgarnalen, perzik met tonijn, gekookt eitje met krabsalade, afgewerkt met verse groenten
€ 26,00 per persoon
Schotel van het huis
assortiment gerookte vis, tomaat garnaal, gepocheerde zalm, zalmmousse, gekookte steurgarnalen, perzik met tonijn, gekookt eitje met krabsalade, afgewerkt met verse groenten
€ 34,00 per persoon
Schotel Royal
assortiment gerookte vis, 1/2 kreeft, gepocheerde zalm, zalmmousse, gekookte steurgarnalen, perzik met tonijn, gekookt eitje met krabsalade, afgewerkt met verse groenten
€ 45,00 per persoon
Schotel tomaat-garnaal
rijkelijk gevulde tomaat-garnaal, gekookte steurgarnaal, afgewerkt met verse groenten
dagprijs

Kreeft

 

 

Kreeft gekookt en doorgesneden dagprijs
Kreeft Belle-Vue dagprijs
Kreeft à la nage dagprijs
Kreeft met kruidenboter dagprijs
Kreeft à l’armoricaine

(pittige tomatensaus met courgette, tomaat en venkel)

dagprijs