Bij VIS van Matthieu kan je terecht voor huisbereide visgerechten met verse ingrediënten.
Bestellen kan telefonisch via 03 722 04 76
of via info@visvanmatthieu.be
2 dagen op voorhand te bestellen.
Hapjes Oesters Voorgerechten Soepen Hoofdgerechten Schotels Kreeft
Valentijnsmenu
Afhaalmomenten
Woensdag 14 februari
Donderdag 15 februari
Vrijdag 16 februari
Zaterdag 17 februari
PAASWEEKEND VOLGEBOEKT
Paasmenu
Afhaalmomenten
Zaterdag 30 maart 10u – 14u
Zondag 31 maart 10u – 11u
Apero-garnaalkroketjes (per 10 stuks) | € 16,00 |
Apero-kaaskroketjes (per 10 stuks) | € 11,00 |
Mix apero-garnaalkroketjes en apero-kaaskroketjes (per 10 stuks) | € 13,00 |
Escargots de Bourgogne | € 0,80 per stuk |
per 30 gram | per 50 gram | |
Gold Label | € 47,00 | € 75,00 |
Platinum | € 54,00 | € 89,00 |
Oscietra | € 65,00 | € 105,00 |
Belluga | € 150,00 | € 240,00 |
Franse oesters
per stuk
(geopend + € 0,10 ) |
per kist van 24 (gesloten) | |
Fines de Claire m3 | € 1,75 | € 37,00 |
Fines de Claire speciale | € 2,40 | € 52,60 |
Brise Miche m3 | € 2,50 | € 55,00 |
Gillardeau m3 | € 4,10 | € 93,40 |
Zeeuwse oesters
per stuk
(geopend + € 0,10 ) |
per kist van 24 (gesloten) | |
Holle Grevelingen | € 2,00 | € 43,00 |
Platte Zeeuwse 3/0 | € 2,60 | € 57,40 |
Platte Zeeuwse 4/0 | € 3,20 | € 71,80 |
Platte Zeeuwse 5/0 | € 3,80 | € 86,20 |
Platte Zeeuwse 6/0 | € 4,40 | € 100,60 |
Ierse oesters
per stuk
(geopend + € 0,10 ) |
per kist van 24 (gesloten) | |
Creuse Mór | € 3,40 | € 76,60 |
Sint-Jacobsschelp | € 15,00 per persoon |
Noorse visschelp
coquille, zalm, tongrolletje en garnalen |
€ 14,50 per persoon |
Artisanale garnaalkroketten | € 4,95 per stuk |
Artisanale kaaskroket | € 2,50 per stuk |
Scampi diaboloque (6 stuks) | € 14,00 per persoon |
Scampi kruidenboter(6 stuks) | € 14,00 per persoon |
Kreeftensoep | € 15,00 per liter |
Bretoense vissoep | € 14,00 per liter |
Bouillabaisse (als hoofdgerecht – vanaf 2 pers.) 5 vissoorten, gamba, grijze garnalen, mosselen, huisbereide rouille, toast en gemalen kaas |
€ 25,00 per persoon |
Zeetongrolletjes op Normandische wijze zeetong, mosseltjes, coquille, grijze garnalen, champignons, prei, witte wijn saus en puree |
€ 33,00 per persoon |
Grietfilet met grijze garnalen, prei, witte wijn saus en puree | dagprijs |
Kabeljauw met grijze garnalen, prei, witte wijn saus en puree | € 26,00 per persoon |
Duo van Noordzeetong en zalm, prei, champignons, blanke botersaus en puree | € 28,00 per persoon |
Vispannetje van het huis schartong, zalm, kabeljauw, scampi, schelvis, coquilles, garnalen met prei, champignons, kreeftensaus en puree |
€ 25,00 per persoon |
Paling in’t groen | € 45,00 per kilo |
Schotels zijn te verkrijgen vanaf 2 personen
Fruits de mer halve kreeft 600 gr, oesters (4 stuks Fines de Claires), verse ongepelde garnalen, black tiger scampi’s, gamba’s, kreukels, wulken, scheermessen, mosselen, vongole, aioli en cocktailsaus |
€ 58,00 per persoon |
Noorse visschotel assortiment gerookte vis, gepocheerde zalm, zalmmousse, gekookte steurgarnalen, perzik met tonijn, gekookt eitje met krabsalade, afgewerkt met verse groenten |
€ 26,00 per persoon |
Schotel van het huis assortiment gerookte vis, tomaat garnaal, gepocheerde zalm, zalmmousse, gekookte steurgarnalen, perzik met tonijn, gekookt eitje met krabsalade, afgewerkt met verse groenten |
€ 34,00 per persoon |
Schotel Royal assortiment gerookte vis, 1/2 kreeft, gepocheerde zalm, zalmmousse, gekookte steurgarnalen, perzik met tonijn, gekookt eitje met krabsalade, afgewerkt met verse groenten |
€ 45,00 per persoon |
Schotel tomaat-garnaal rijkelijk gevulde tomaat-garnaal, gekookte steurgarnaal, afgewerkt met verse groenten |
dagprijs |
Kreeft gekookt en doorgesneden | dagprijs |
Kreeft Belle-Vue | dagprijs |
Kreeft à la nage | dagprijs |
Kreeft met kruidenboter | dagprijs |
Kreeft à l’armoricaine
(pittige tomatensaus met courgette, tomaat en venkel) |
dagprijs |