Traiteur

Bij VIS van Matthieu kan je terecht voor huisbereide visgerechten met verse ingrediënten.

Bestellen kan telefonisch via 03 722 04 76
of via info@visvanmatthieu.be

steeds 2 dagen op voorhand

 

Hapjes Oesters Voorgerechten Soepen BBQ Hoofdgerechten  Schotels Kreeft

Hapjes

Apero-garnaalkroketjes € 1,35 per stuk
Apero-kaaskroketjes € 0,95 per stuk
Escargots de Bourgogne € 0,75 per stuk
Gegratineerde oester € 3,20 per stuk

 

Royal Belgian Caviar

 

per 30 gram per 50 gram
Gold Label € 47,00 € 75,00
Platinum € 54,00 € 89,00
Oscietra € 65,00 € 105,00
Belluga € 150,00 € 240,00

 

Oesters

Franse oesters

per stuk per kist van 24 (gesloten)
Fines de Claire m3 € 1,70 € 38,40
Fines de Claire speciale € 2,00 € 45,60
Brise Miche m3 € 2,20 € 50,00
Gillardeau m3 € 3,40 € 79,20

 

Zeeuwse oesters

per stuk per kist van 24 (gesloten)
Holle Grevelingen € 1,95 € 44,40
Platte Zeeuwse 3/0 € 2,40 € 55,20
Platte Zeeuwse 4/0 € 2,80 € 64,80
Platte Zeeuwse 5/0 € 3,30 € 76,80
Platte Zeeuwse 6/0 € 3,85 € 86,00

 

Ierse oesters

per stuk per kist van 24 (gesloten)
Creuse Mór € 2,85 € 66,00

Voorgerechten

Garnaalcocktail € 12,50 per persoon
Sint-Jacobsschelp € 12,00 per persoon
Noorse visschelp

scampi, zalm, tongrolletje en garnalen

€ 10,00 per persoon
Artisanale garnaalkroketten € 3,95 per stuk
Artisanale kaaskroketten € 2,10 per stuk
Scampi’s Diabolique / Curry / Lookboter € 12,00 per persoon

Soepen

 

Garnalenbisque € 13,00 per liter
Bretoense vissoep € 12,00 per liter
Bouillabaise (als hoofdgerecht)
6 vissoorten, gamba, garnalen, mosselen, rouille, toast en gemalen kaas
€ 26,00 per persoon

 

 

BBQ

Papillot van zalm
(courgette, paprika, venkel, tomaat, rode ui en thijm)
€ 8,50 per stuk
Papillot van kabeljauw
(witte selder, venkel, zeekraal, rode en citroen)
€ 8,50 per stuk
Papillot van vongolé
(venkel, tomaat, rode ui, look en peterselie)
€ 8,5 per stuk
Visbrochette
(zalm/lotte/scampi)
€ 45,00 per kg
gemarineerde scampi’s € 42,00 per kg
gemarineerde gamba’s € 42,00 per kg

Hoofdgerechten

Zeetongrolletjes op Normandische wijze
zeetong, mosseltjes, paling, garnalen, champignons, prei, witte wijn saus en puree
€ 27,00 per persoon
Duo van schartongfilet en zalm met garnalen, kreeftensaus en puree € 20,00 per persoon
Kabeljauwhaasje met prei, garnalen, witte wijn saus en puree € 22,00 per persoon
Vispannetje van het huis
tongrolletje, zalmfilet, kabeljauwhaasje, scampi, schelvis, coquilles, garnalen, kreeftensaus en puree
€ 22,00 per persoon
Rogfilet met venkel, tomaat en kappertjes € 15,00 per persoon
Paella € 16,00 per persoon
Paling in’t groen / tomaat / provençale € 42,00 per kg

Schotels

Fondue Schotel
verschillende verse vissoorten per persoon met bijpassende sausjes en visbouillon
€ 24,00 per persoon
Fruits de mer (per 2 personen)
halve kreeft, oesters, verse ongepelde garnalen, langoustines, scampi’s, gamba’s, kreukels, wulken, scheermessen, venusschelpen met bijpassende sausjes
€ 55,00 per persoon
Gepocheerde zalm ‘Belle Vue’
gepocheerde zalmfilet, eitje met krabsalade en gekookte steurgarnaal afgewerkt met verse groenten
€ 18,00 per persoon
Noorse visschotel
gepocheerde zalm, gerookte zalm, gekookt eitje met krabsalade, perzik met tonijn, gerookte makreel, gerookte forel, gerookte sprotfilet, gekookte steurgarnalen, afgewerkt met verse groenten
€ 25,00 per persoon
Schotel van het huis
assortiment gerookte vis, tomaat garnaal, gepocheerde zalm, gekookte steurgarnalen, perzik met tonijn, gekookt eitje met krabsalade, afgewerkt met verse groenten
€ 29,00 per persoon
Schotel tomaat-garnaal
rijkelijk gevulde tomaat-garnaal, gekookte steurgarnaal en eitje met krabsalade afgewerkt met verse groenten
€ 22,00 per persoon

Kreeft

Kreeft ‘Belle-Vue’ dagprijs
Kreeft ‘à la nage’ dagprijs
Kreeft met kruidenboter dagprijs
Kreeft gekookt en doorgesneden dagprijs