Bij VIS van Matthieu kan je terecht voor huisbereide visgerechten met verse ingrediënten.
Bestellen kan telefonisch via 03 722 04 76
of via info@visvanmatthieu.be
steeds 2 dagen op voorhand
Hapjes Oesters Voorgerechten Soepen Hoofdgerechten Schotels Kreeft
Bladerdeeghapjes (3 soorten) | € 1,00 per stuk |
Apero-garnaalkroketjes | € 1,25 per stuk |
Apero-kaaskroketjes | € 0,85 per stuk |
Escargots de Bourgogne | € 0,75 per stuk |
Gegratineerde oester | € 3,00 per stuk |
Franse oesters
Fines de Claire m3 | € 1,70 per stuk |
Fines de Claire speciale | € 2,00 per stuk |
Brise Miche m3 | € 2,10 per stuk |
Gillardeau m3 | € 3,40 per stuk |
Zeeuwse oesters
Holle Grevelingen | € 1,95 per stuk |
Platte Zeeuwse 3/0 | € 2,40 per stuk |
Platte Zeeuwse 4/0 | € 2,80 per stuk |
Platte Zeeuwse 5/0 | € 3,30 per stuk |
Ierse oesters
Creuse Wild Atlantic | € 1,90 per stuk |
Creuse Mór | € 2,85 per stuk |
Garnaalcocktail | € 10,00 per persoon |
Sint-Jacobsschelp | € 10,00 per persoon |
Noorse visschelp
coquille, zalm, tongrolletje en garnalen |
€ 10,00 per persoon |
Artisanale garnaalkroketten | € 3,75 per stuk |
Artisanale kaaskroketten | € 2,00 per stuk |
Scampi’s Diabolique / Curry / Lookboter | € 12,00 per persoon |
Garnalenbisque | € 10,00 per liter |
Bretoense vissoep | € 10,00 per liter |
Bouillabaise (als hoofdgerecht) 6 vissoorten, gamba, garnalen, mosselen, rouille, toast en gemalen kaas |
€ 24,00 per persoon |
Zeetongrolletjes op Normandische wijze zeetong, mosseltjes, paling, garnalen, champignons, prei, witte wijn saus en puree |
€ 24,00 per persoon |
Duo van schartongfilet en zalm met garnalen, kreeftensaus en puree | € 18,00 per persoon |
Kabeljauwhaasje met prei, garnalen, witte wijn saus en puree | € 18,00 per persoon |
Vispannetje van het huis tongrolletje, zalmfilet, kabeljauwhaasje, scampi, schelvis, coquilles, garnalen, kreeftensaus en puree |
€ 18,00 per persoon |
Paling in’t groen / tomaat / provençale | € 40,00 per kg |
Fondue Schotel verschillende verse vissoorten per persoon met bijpassende sausjes en visbouillon |
€ 22,00 per persoon |
Fruits de mer (per 2 personen) halve kreeft, oesters, verse ongepelde garnalen, langoustines, scampi’s, gamba’s, kreukels, wulken, scheermessen, venusschelpen en kingkrabpoot met bijpassende sausjes |
€ 48,00 per persoon |
Gepocheerde zalm ‘Belle Vue’ gepocheerde zalmfilet, eitje met krabsalade en gekookte steurgarnaal afgewerkt met verse groenten |
€ 15,00 per persoon |
Noorse visschotel gepocheerde zalm, gerookte zalm, gekookt eitje met krabsalade, perzik met tonijn, gerookte makreel, gerookte forel, gerookte sprotfilet, gekookte steurgarnalen, afgewerkt met verse groenten |
€ 21,00 per persoon |
Schotel van het huis assortiment gerookte vis, tomaat garnaal, gepocheerde zalm, gekookte steurgarnalen, perzik met tonijn, gekookt eitje met krabsalade, afgewerkt met verse groenten |
€ 25,00 per persoon |
Schotel tomaat-garnaal rijkelijk gevulde tomaat-garnaal, gekookte steurgarnaal en eitje met krabsalade afgewerkt met verse groenten |
€ 16,00 per persoon |
Kreeft ‘Belle-Vue’ | dagprijs |
Kreeft ‘à la nage’ | dagprijs |
Kreeft met kruidenboter | dagprijs |
Kreeft gekookt en doorgesneden | dagprijs |